Gerealiseerd: leidingwerk, bouwkundige werkzaamheden, verlaagd plafond, keuken, vloeren, haarden, badkamer.
Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton

Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton

“We hebben een mooie, praktische keuken gekocht bij Van Manen Keukens,” vertelt Henrike van Diermen. “We zijn er ontzettend blij mee. Het is een échte leefkeuken, de spil van ons huis.” “Ruimte en gemak. Daar draait het om in deze keuken. We hebben een groot gezin. Op sommige momenten staat iedereen in de keuken en dan is het fijn als we bijvoorbeeld samen het eten kunnen bereiden.” Italiaanse gerechten zijn favoriet bij het gezin. Vader Erik is een enorme liefhebber van koken, maar ook de kinderen Rick, Max, Jan en Steffie staan geregeld in de keuken. Al is het maar…

Lees meer

“We hebben een mooie, praktische keuken gekocht bij Van Manen Keukens,” vertelt Henrike van Diermen. “We zijn er ontzettend blij mee. Het is een échte leefkeuken, de spil van ons huis.”

“Ruimte en gemak. Daar draait het om in deze keuken. We hebben een groot gezin. Op sommige momenten staat iedereen in de keuken en dan is het fijn als we bijvoorbeeld samen het eten kunnen bereiden.” Italiaanse gerechten zijn favoriet bij het gezin. Vader Erik is een enorme liefhebber van koken, maar ook de kinderen Rick, Max, Jan en Steffie staan geregeld in de keuken. Al is het maar om even snel een eitje te bakken of brood te smeren.

Gebaseerd op eerdere, goede ervaringen met Van Manen Keukens kwamen Erik en Henrike al snel opnieuw uit bij Van Manen. Zeker omdat ze de badkamer erbij wilden betrekken. “We wilden dat de coördinatie van deze bouwactiviteiten bij één persoon zouden liggen. Van Manen heeft dat uitstekend opgepakt. Onze wensen zijn gerealiseerd, ook de onuitgesproken wensen. Van Manen begrijpt de klant écht en dat zie je terug in het mooie ontwerp en de perfecte oplevering, van zowel de badkamer als de leefkeuken.”
Zo is in de keuken veel bergruimte gerealiseerd, voldoet de apparatuur van Miele uitstekend en is de afzuigkap weggewerkt in een verlaagd plafond. Een mooie, creatieve oplossing. Het mooiste moment in deze prachtige ambiance? “Als het hele gezin compleet is, samen kokerellen of aan de tafel. Verder vind ik het heerlijk om de haard te laten branden en onder het genot van koffie de krant te lezen. De keuken is modern en praktisch, maar heeft een fijne, huiselijke sfeer,” aldus Henrike.

Lees minder

Léon Huijser

Planning en orderverwerking/ bedrijfsleider
'Italiaanse gerechten zijn favoriet bij het gezin'. Mevrouw van Diermen
Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton
Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton
Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton