Maak een afspraak
Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton
Meer foto's

Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton

“We hebben een mooie, praktische keuken gekocht bij Van Manen Keukens,” vertelt Henrike van Diermen. “We zijn er ontzettend blij mee. Het is een échte leefkeuken, de spil van ons huis.”

“Ruimte en gemak. Daar draait het om in deze keuken. We hebben een groot gezin. Op sommige momenten staat iedereen in de keuken en dan is het fijn als we bijvoorbeeld samen het eten kunnen bereiden.” Italiaanse gerechten zijn favoriet bij het gezin. Vader Erik is een enorme liefhebber van koken, maar ook de kinderen Rick, Max, Jan en Steffie staan geregeld in de keuken. Al is het maar om even snel een eitje te bakken of brood te smeren.

Gebaseerd op eerdere, goede ervaringen met Van Manen Keukens kwamen Erik en Henrike al snel opnieuw uit bij Van Manen. Zeker omdat ze de badkamer erbij wilden betrekken. “We wilden dat de coördinatie van deze bouwactiviteiten bij één persoon zouden liggen. Van Manen heeft dat uitstekend opgepakt. Onze wensen zijn gerealiseerd, ook de onuitgesproken wensen. Van Manen begrijpt de klant écht en dat zie je terug in het mooie ontwerp en de perfecte oplevering, van zowel de badkamer als de leefkeuken.”
Zo is in de keuken veel bergruimte gerealiseerd, voldoet de apparatuur van Miele uitstekend en is de afzuigkap weggewerkt in een verlaagd plafond. Een mooie, creatieve oplossing. Het mooiste moment in deze prachtige ambiance? “Als het hele gezin compleet is, samen kokerellen of aan de tafel. Verder vind ik het heerlijk om de haard te laten branden en onder het genot van koffie de krant te lezen. De keuken is modern en praktisch, maar heeft een fijne, huiselijke sfeer,” aldus Henrike.

Stijl Modern /
Vorm U-vorm / Eiland
Kleur Eiken / Grijs
KokenGas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Rijk
Dekker
Pronorm
Hillstones
Pelgrim
Siemens
Liebherr
Smeg
Leight
Miele
AEG
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.