Maak een afspraak
Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton
Meer foto's

Goede combinatie leefkeuken: eiken en beton

Binnenkijken bij… De mat zwarte keuken van Henrike

“We hebben een mooie, praktische keuken gekocht bij Van Manen Keukens,” vertelt Henrike van Diermen. “We zijn er ontzettend blij mee. Het is een échte leefkeuken, de spil van ons huis.”

“Ruimte en gemak. Daar draait het om in deze praktische keuken. We hebben een groot gezin. Op sommige momenten staat iedereen in de keuken en dan is het fijn als we bijvoorbeeld samen het eten kunnen bereiden.” Italiaanse gerechten zijn favoriet bij het gezin. Vader Erik is een enorme liefhebber van koken, maar ook de kinderen Rick, Max, Jan en Steffie staan geregeld in de keuken. Al is het maar om even snel een eitje te bakken of brood te smeren.

Leefkeuken met veel opbergruimte

Gebaseerd op eerdere, goede ervaringen met Van Manen Keukens kwamen Erik en Henrike al snel opnieuw uit bij Van Manen. Zeker omdat ze de badkamer erbij wilden betrekken. “We wilden dat de coördinatie van deze bouwactiviteiten bij één persoon zouden liggen. Van Manen heeft dat uitstekend opgepakt. Onze wensen zijn gerealiseerd, ook de onuitgesproken wensen. Van Manen begrijpt de klant écht en dat zie je terug in het mooie ontwerp en de perfecte oplevering, van zowel de badkamer als de leefkeuken.”

Zo is in de keuken veel bergruimte gerealiseerd, voldoet de apparatuur van Miele uitstekend en is de afzuigkap weggewerkt in een verlaagd plafond. Een mooie, creatieve oplossing. Het mooiste moment in deze prachtige ambiance? “Als het hele gezin compleet is, samen kokerellen of aan de tafel. Verder vind ik het heerlijk om de haard te laten branden en onder het genot van koffie de krant te lezen. De keuken is modern en praktisch, maar heeft een fijne, huiselijke sfeer,” aldus Henrike.

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm U-vorm / Eiland
Kleur Eiken / Grijs
Koken Gas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Rijk
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ