Maak een afspraak
Maatwerk keuken: middelpunt woonkamer
Meer foto's

Maatwerk keuken: middelpunt woonkamer

Even binnenkijken bij…… de keuken op maat van Arnold en Susan. ‘Onze keuken past perfect bij ons huis. We hebben vanuit de keuken prachtig zicht op de woonkamer en de omgeving. We zijn er blij mee!’

Van Manen Keukens staat goed bekend in de regio. Arnold en Susan besloten dan ook niet ver te zoeken. En het resultaat mag er zijn! ‘Onze wensen zijn gerealiseerd, de communicatie met Van Manen was goed en het ontwerp werd mooi gevisualiseerd.’ Omdat de plannen al ver voor de verbouwing klaar waren, was het uiteindelijk spannend hoe die zouden uitpakken. Maar Arnold en Susan zijn niet teleurgesteld in de keuzes die gemaakt zijn met behulp van interieuradviesbureau Bon Couleur. ‘Zo pakte bijvoorbeeld de kwaststreep op het zwarte hout goed uit.’

Kookeiland

Ook het kookeiland is een geslaagd onderdeel van de keuken. ‘Een mooi middelpunt van de kamer’, vertelt Susan. ‘Een gezellig plekje waarvandaan je alles mooi kan overzien.’ Deze ruime werkplek is maar liefst drie meter lang. Hij heeft daardoor veel bergruimte. Zo blijft de keuken altijd netjes opgeruimd.

Strak en modern

De strakke en moderne uitstraling van de U-vormige keuken heeft symmetrisch geplaatste apparatuur, zoals de stoomoven en combioven. Vooral de stoomoven is heerlijk om mee te werken, vindt Susan. ‘De groenten blijven daardoor lekker smakelijk en knapperig.’ De grote inductieplaat biedt veel ruimte voor diverse pannen en met de Quooker hebben Arnold en Susan in een handomdraai kokend water. Heel handig is het afzuigsysteem, dat weer in het aanrechtblad verdwijnt als hij niet is ingeschakeld. ‘Kortom, onze keuken is mooi, functioneel, modern en heel gezellig!’

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm U-vorm / Eiland
Kleur Zwart / Wit Hout
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ