Maak een afspraak
Zwarte open leefkeuken
Meer foto's

Zwarte open leefkeuken

Ze toverden hun bescheiden, oude jaren-zestighuisje om tot hun droomhuis met een ingrijpende verbouwing. De sfeervolle open leefkeuken gaven Sam en Bart een prominente positie in het interieur.

‘Dit was echt zo’n prefab huisje dat destijds binnen een week werd neergezet’, schetst Sam de situatie. ‘De buitenmuren zijn gebleven, maar verder is alles eruit gegaan en we hebben veertig vierkante meter bijgebouwd. Dus het is geen nieuwe woning, maar zo voelt het wel.’

Quooker, warmhoudlade

De ruimte is heerlijk licht dankzij de glazen puien; een perfect decor voor een warme, zwarte keuken. Bij Van Manen Keukens tekenden ze in overleg met Josbert Goudriaan de voor hen ideale keukenopstelling uit. ‘Van daaruit zijn we gaan schrappen tot het ontwerp mooi bij ons budget. We hadden wel een paar wensen op voorhand’, vertelt Sam. ‘De Quooker bijvoorbeeld. Die hadden we wel voordat we dit huis kochten en die miste ik de afgelopen jaren erg. Aan een warmhoudlade zou ik dan weer niet hebben gedacht. Die namen we vooral voor de symmetrie in de hoge wand, maar die gebruiken we ineens toch erg veel. Als de kinderen later eten door de voetbaltraining is het hartstikke handig.’

Aan weerszijden van de oven en het koffieapparaat hebben ze zowel een hoge koelkast als vriezer. In het kookeiland is de wijnklimaatkast een mooie extra blikvanger. Het barretje aan het kookeiland is een geliefde plek geworden binnen het gezin: voor het ontbijt, voor het huiswerk van de kinderen of om zelf thuis te werken.

Bijkeuken

Ook aan bergruimte ten slotte is er geen gebrek. Naast de keuken heeft Van Manen Keukens in dezelfde stijl nog een bijkeuken ingeruimd met extra kastruimte. Bijna ten overvloede, lacht Sam: ‘Want we waren een heel oud keukentje gewend met een paar bovenkastjes. Dus ook in de keuken zelf zitten voor ons gevoel al zeeën van ruimte.’

Lees meer
Stijl Modern / Kookeiland
Vorm Kookeiland /
Kleur Zwart /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ