Maak een afspraak
Industriële keuken

Industriële keuken

Ontdek onze industriële keukens

Een industriële keuken kenmerkt zich door de ruimtelijke sfeer en grove materialen, zoals beton, hout, steen en metaal. In tegenstelling tot een moderne keuken hoeft de industriële keuken niet tot in de puntjes te zijn afgewerkt en mag deze keuken juist oneffenheden en ruwe randen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten industriële keuken, waarbij grove houten balken in het ontwerp zijn verwerkt.

Donkere kleuren passen perfect bij de industriële keukenstijl. Deze geven namelijk een rauw effect aan de keuken. Door bijvoorbeeld een zwarte industriële keuken te combineren met een keukenblad van beton, creëer je een echte stoere uitstraling. Veelvoorkomende kleuren bij de industriële keukenstijl zijn kleuren zoals grijs, bruin en donkergroen in combinatie met zwart.

Industriële keukenaccessoires

U kunt de industriële look van uw keuken accentueren met behulp van geschikte accessoires en inbouwapparatuur. Industriële keukenapparatuur of een industriële lamp in de keuken maken de keuken nog robuuster. Ook is een industriële afzuigkap in de keuken een passende toevoeging.

Een industriële keuken kan op meerdere manieren worden ingedeeld. Een mooi en groot kookeiland is voor veel liefhebbers natuurlijk een favoriet!

 

 

 

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Magazine overlay Van manen keukens
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!"

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

"Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur."

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen."

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ