Maak een afspraak
Industriële keuken

Industriële keuken

Ontdek onze industriële keukens

Een industriële keuken kenmerkt zich door de ruimtelijke sfeer en grove materialen, zoals beton, hout, steen en metaal. In tegenstelling tot een moderne keuken hoeft de industriële keuken niet tot in de puntjes te zijn afgewerkt en mag deze keuken juist oneffenheden en ruwe randen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten industriële keuken, waarbij grove houten balken in het ontwerp zijn verwerkt.

Industriële keukenelementen

U kunt de industriële look van uw keuken accentueren met behulp van geschikte accessoires en keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een groot fornuis van RVS of een grote industriële lamp boven de eettafel die uw keuken nog robuuster maakt. Ook is een roestvrijstalen afzuigkap en zwarte Quooker kraan in uw keuken een passende toevoeging.

Industriële keukens bij Van Manen Keukens

Bent u op zoek naar een industriële keuken? Dan bent u van harte welkom bij Van Manen Keukens in Barneveld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u graag onze industriële keukens zien in de showroom.

Industriële keukens in verschillende kleuren

Donkere kleuren passen perfect bij de industriële keukenstijl. Deze geven namelijk een rauw effect aan de keuken. Door bijvoorbeeld een zwarte industriële keuken te combineren met een keukenblad van beton, creëer je een echte stoere uitstraling. Veelvoorkomende kleuren bij de industriële keukenstijl zijn kleuren zoals grijs, bruin en donkergroen in combinatie met zwart. Wilt u de ruimte ruim laten ogen? Denk dan juist aan een witte industriële keuken met donkere accenten. Zo creëert u een open en stijlvolle ruimte.

Industriële keukens in verschillende opstellingen

Een industriële keuken kan op meerdere manieren worden ingedeeld, van een hoekkeuken tot aan een rechte keuken. Een mooi en groot kookeiland is voor veel liefhebbers natuurlijk een favoriet. Door het kookeiland te voorzien van een bar met leren barkrukken, creëert u de juiste industriële look.

 

 

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Keukeninspiratie - Van Manen Keukens
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ