Maak een afspraak
Creëer ruimte en luxe met keuken inbouwapparatuur

Creëer ruimte en luxe met keuken inbouwapparatuur

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Creëer ruimte en luxe met keuken inbouwapparatuur

Inbouwapparatuur geeft uw keuken de rust en ruimte die u nodig hebt. Houd uw keuken overzichtelijk en strak met bijvoorbeeld een ingebouwde oven of koelkast. Omarm gezelligheid juist met keuken inbouwapparatuur zoals een wijnkoeler of koffieapparatuur. Inbouwapparatuur is er in ontelbare mogelijkheden en moet passen in uw persoonlijke situatie. In deze blog laten wij u graag inspireren.

Inbouwapparatuur of vrijstaande keukenapparatuur

Wellicht hebt u op dit moment nog vrijstaande keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een los koffiezetapparaat. Ervaart u wel eens dat zo’n apparaat in de weg staat op uw werkblad? Vrijstaande keukenapparatuur neemt namelijk onnodige ruimte in. Daarbij komt uw stijlvolle kookvertrek niet het beste tot zijn recht. Wenst u een nieuwe maatwerk keuken die echt rust en luxe uitstraalt? Inbouwapparatuur geeft een opgeruimd gevoel en maakt uw keuken tot één geheel.

Soorten keuken inbouwapparatuur

Als u dus een stijlvolle keuken wilt, adviseren wij een keuken met inbouwapparatuur. Welke soort inbouwapparatuur u kiest, hangt af van uw persoonlijke situatie. Woont u bijvoorbeeld met een groot gezin? Dan is een grote, ingebouwde koelkast en vaatwasser onmisbaar. Haalt u een gezellige sfeer graag naar uw keuken, kies dan voor een ingebouwde wijnkoeler en/of koffieautomaat. Kalmte vertaalt zich juist weer in ingebouwde kookplaten, (stoom)ovens en vriezers.

Geïntegreerde kookplaat met afzuiging

Naast eerdergenoemde, slimme inbouwapparatuur informeren wij u graag over dé trend van nu: een kookplaat met afzuiging. Met een geïntegreerde kookplaat hebt u geen last meer van een grote afzuigkap in uw keuken. Deze eyecatcher vormt zich in het geheel van uw keuken en geeft u meer bewegingsvrijheid. Naast allure, kent dit inbouwapparatuur ook meerdere voordelen. U leest ze in onze blog.

Miele inbouwapparatuur

Bij Van Manen Keukens werken wij alleen met de beste merken die u een ultieme keuken geven. Zo biedt Miele inbouwapparatuur u alle mogelijkheden in een slim en stijlvol kookvertrek. Met een geïntegreerde Miele stoomoven heeft u de keuze om het waterreservoir nooit meer zelf te hoeven vullen. Op welk niveau u ook kookt, elk gerecht is een eitje door het perfect instellen van temperaturen. Miele koffiemachines zijn weer voorzien van een gepatenteerd deursysteem. Met een openklapbare deur opent u het apparaat eenvoudig en bereikt u het koffiebonen-, water- en bezinkselreservoir en de opvangschaal zeer eenvoudig.

Bosch inbouwapparatuur

Kwaliteit en eenheid vindt u terug in Bosch inbouwapparatuur. Zo heeft Bosch warmhoudladen, met meerdere functies. Een warmhoudlaad warmt uw bord op, houdt uw gerecht warm en kookt zachtjes uw gerecht. Ook kent Bosch diverse geïntegreerde wasmachines. Een wasmachine van Bosch wordt volledig bedekt door een frontpaneel in dezelfde stijl als uw keuken. Hierdoor gaat uw wasmachine volledig naadloos op uw in keuken. Het bedieningspaneel zit op de bovenkant van de deur en is alleen zichtbaar als de deur open is. Twee onzichtbare, maar onmisbare uitkomsten dus van Bosch.

Inbouwapparatuur bij Van Manen Keukens

Overweegt u een keuken met inbouwapparatuur? Bij Van Manen Keukens doen wij er alles aan om uw keuken naar wens te realiseren. Wij adviseren u dan ook graag over de verschillende inbouwapparatuur. Samen creëren wij een goed gevoel. Van inventarisatie van uw wensen tot realisatie van uw ideale keuken. Bezoek onze showroom voor meer informatie. De koffie staat klaar.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ