Maak een afspraak
De keukentrends voor 2023

De keukentrends voor 2023

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee komen er ook nieuwe keukentrends voor 2023 aan. In dit blog bespreken we de nieuwste trends op het gebied van keukens en geven we u een idee van wat er in 2023 te verwachten valt.

Minimalistische keukens

Minimalistische keukens zijn al een paar jaar populair en zullen ook in 2023 blijven groeien in populariteit. Deze keukens zijn strak en eenvoudig, met mooie lijnen en een ingetogen kleurenpalet. Deze keukens hebben vaak een open ontwerp, wat zorgt voor een luchtige en ruime uitstraling.

Natuurlijke materialen

In 2023 zullen we meer natuurlijke materialen terugzien in keukens, zoals hout, marmer en beton, onder andere met zandtinten. Deze materialen geven een warm en organisch gevoel aan de keuken en zorgen voor een evenwichtige uitstraling.

Kleurrijke keukens

Terwijl minimalisme in populariteit groeit, zullen kleurrijke keukens ook in populariteit blijven stijgen. Gedurfde kleuren, zoals ijsblauw, groen, of kleuraccenten met blauw en oranje, worden steeds vaker gebruikt om keukens een speelse en levendige uitstraling te geven.

Smart keukens

Technologie blijft zich ontwikkelen en ook in de keuken wordt dit steeds meer toegepast. In 2023 zullen smart keukens meer op de voorgrond treden, met slimme koelkasten, ovens, kookplaten en andere apparaten die op afstand kunnen worden bediend of voorzien zijn van andere slimme mogelijkheden.

Duurzaamheid

Met toenemende aandacht voor klimaatverandering en het milieu, wordt duurzaamheid steeds belangrijker in alle aspecten van het leven, ook in de keuze voor een nieuwe keuken. Duurzame materialen en energiezuinige apparaten worden steeds vaker gebruikt in keukens, en dit zal in 2023 alleen maar toenemen.

Mix en match

We zullen ook een toenemende trend zien van het mixen en matchen van verschillende materialen en kleuren in de keuken. Deze trend biedt de mogelijkheid om een unieke keuken te creëren die perfect past bij uw persoonlijke smaak.

Keukentrends 2023

In 2023 zullen we dus veel verschillende keukentrends zien, van minimalistische en natuurlijke keukens tot kleurrijke en smart keukens. Daarnaast zal er ook aandacht worden besteed aan duurzaamheid en het mixen en matchen van verschillende materialen en kleuren. Naar welke keuken u ook op zoek bent, bij Van Manen Keukens helpen we u graag uw droomkeuken te realiseren. Maak een afspraak en we brengen alle mogelijkheden samen met u in kaart.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ