Maak een afspraak
De koffiecorner: Uw perfecte kopje koffie

De koffiecorner: Uw perfecte kopje koffie

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Een koffiecorner is de perfecte manier om meer sfeer toe te voegen aan uw keuken en de algehele functionaliteit te verbeteren. Of u nu een gepassioneerde koffieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een handige plek om uw ochtendbrouwsel te zetten, een koffiehoekje in uw keuken kan een uitstekende aanvulling zijn op uw huis.

De keuze in een koffiehoekje

Er zijn verschillende manieren om een koffiecorner in uw keuken te integreren. Dit kan variëren van een eenvoudige plank voor uw koffiezetapparaat en mokken tot een volledig uitgeruste hoek met een ingebouwde espressomachine, een koelkast en een gootsteen.

De oplossing in een kleine keuken

Als u een kleinere keuken heeft, is het aanbevolen om een wand gemonteerde plank te gebruiken als uw koffiecorner. Dit helpt bij het maximaliseren van uw beschikbare ruimte zonder dat het ten koste gaat van uw werkbladruimte. Als u meer ruimte heeft, kan een nis naast de hoge kasten of juist een inbouwkoffiemachine een perfecte koffiecorner zijn. Zorg er wel voor dat uw koffiecorner voldoende ruimte heeft en afstand houdt van de kookplaat en andere keukenapparaten.

Het design van de koffiecorner

Naast de praktische aspecten van uw koffiecorner, is het design van het koffiehoekje even belangrijk. Dit kan variëren van het kiezen van bijpassende materialen tot het toevoegen van een accentkleur. Als u bijvoorbeeld een witte keuken heeft, kan een houten koffiecorner de perfecte manier zijn om wat warmte toe te voegen aan uw keuken. Dit is natuurlijk volledig aan te passen aan uw persoonlijke stijl.

De gezelligheid van een kopje koffie

Een koffiecorner in uw keuken is dé plek waar gezelligheid centraal staat. U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige baropstelling creëren met een paar krukken, zodat uw familie en vrienden kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl u uw maaltijd bereidt. Het kan natuurlijk ook een heerlijke plek zijn om te ontspannen en te genieten van een rustig moment voor uzelf in de ochtend of na het diner.

Koffiecorner in uw keuken

Of u nu een gepassioneerde koffieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een handige plek om uw koffie te zetten, een koffiehoekje in uw keuken kan een uitstekende aanvulling zijn op uw huis. Er zijn tal van manieren om een praktische en stijlvolle koffiecorner te creëren. Wij vertellen u er bij Van Manen Keukens graag meer over. U bent daarom van harte welkom in onze showroom in Barneveld.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ