Stappenplan droomkeuken

Zo realiseren we samen uw droomkeuken

Uw droomkeuken realiseren betekent samenwerken. Als u lang plezier wilt hebben van uw keuken, is het belangrijk om zorgvuldig keuzes te maken. Welke keuzes? Hoe stemt u al uw wensen af op uw budget en de ruimte in uw woning? Wie zorgt vervolgens dat alles wordt gemaakt zoals u het voor ogen hebt? Welkom bij Van Manen Keukens. In zeven stappen realiseren we een keuken waar u lang plezier van krijgt.

Alles uit handen dus!
 • Oriëntatie

  Een belangrijke fase voor u. U komt de sfeer proeven in de keuken showroom, vindt al uw keuken inspiratie, maakt persoonlijk kennis en bekijkt de mogelijkheden. U doet keuken inspiratie op én u weet meteen of het goed voelt bij Van Manen Keukens… De koffie staat klaar.

 • Ontwerp van de keuken

  U gaat samen met onze adviseur aan tafel. We vertalen uw wensen naar een ontwerp. In de computer, driedimensionaal. Zo groeit uw keuken letterlijk voor uw ogen; we kunnen het ontwerp ter plekke maken, bespreken en aanpassen.

 • Offerte

  U krijgt van ons een duidelijke offerte bij het ontwerp van uw keuken. U weet zo precies wat u krijgt en tegen welke voorwaarden. Dat vinden we belangrijk voor u: helderheid over het bedrag onderaan de streep, voelt goed.

 • Inmeten

  We komen uw keuken tot op de millimeter nauwkeurig inmeten, voordat we de kasten en het werkblad op maat laten maken. Als we toch bij u zijn, kunnen we meteen zien of er nog andere aanpassingen nodig zijn.

 • Productie van uw keuken

  Uw keuken wordt op maat gemaakt, precies volgens het ontwerp. Tegelijkertijd bestellen we alle apparatuur en het werkblad. Waar nodig bereiden we een eventuele aanpassing of verbouwing van de ruimte voor.

 • Montage en plaatsing

  We maken een afspraak met u voor het monteren van de keuken. U kunt er dan rekening mee houden in uw planning. In enkele dagen tijd wordt uw oude keuken afgevoerd, het leidingwerk aangepast en uw keuken geplaatst, inclusief het tegelwerk.

 • Oplevering en instructies

  Als uw keuken is gemonteerd, komen we desgewenst bij u langs voor de oplevering. We leggen u dan meteen uit hoe u de apparatuur bedient. Daarna kan het grote genieten beginnen. Uw keuken is klaar voor u. En u bent klaar voor uw keuken… Dat voelt goed!

Maak een afspraak

Bij Van Manen Keukens vinden we het fantastisch om u te begeleiden bij het realiseren van een nieuwe keuken.

Maak nu een afspraak

Gratis keukenboek aanvragen

Brochure

Stuur mij het gratis keukenboek