Maak een afspraak
Keukens Veenendaal

Keukens Veenendaal

Keukenshowroom in de buurt van Veenendaal

Bent u woonachtig in Veenendaal of in de omgeving daarvan, en wilt u graag een nieuwe keuken kopen? Dan kunt u bij Van Manen Keukens terecht die u, van begin tot eind, compleet ondersteund in de aanschaf en montage van uw keuken. Samenwerken is voor ons de sleutel tot het behalen van een succesvol resultaat. Daarom gaan wij graag met u om de tafel om alle mogelijkheden voor uw ideale keuken te bespreken. Daarbij bieden wij voldoende inspiratie in zowel onze keuken showroom als de opgeleverde projecten op onze website.

Keukenspecialist in Veenendaal

Bent u net nieuw komen wonen in Veenendaal? Kom dan langs in ons Woonthemacentrum Van Manen in Barneveld, slechts 25 minuten rijden vanaf Veenendaal. Wij beschikken over showroom afdelingen van een oppervlakte van 7000 m2! Daaronder valt het Van Manen Keukens, maar ook Haarden & Kachels, Badkamers, Parketvloeren, Zonwering, Meubels en Slaapkamers. Op die manier kunt u uw nieuwe woning of bestaande woning helemaal (opnieuw) inrichten! Bekijk hier de openingstijden en kom gezellig een dagje langs om alle keukens en andere afdelingen te bekijken!

Keuken kopen Veenendaal

Weet u van te voren dat u persoonlijk advies wilt, dan bieden wij de mogelijkheid om een afspraak in te plannen en maken dan graag tijd voor u! Bent u nog niet helemaal geïnformeerd over de mogelijkheden en trends van dit moment? Download dan ons inspiratie magazine! Hierin staan vele verschillende keukenstijlen, de nieuwste innovaties en trends beschreven. U kunt natuurlijk ook de keukens komen bekijken in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontdekken van uw stijl!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ