Maak een afspraak
Keukens Veenendaal

Keukens Veenendaal

Keukenshowroom in de buurt van Veenendaal

Bent u woonachtig in Veenendaal of in de omgeving daarvan, en wilt u graag een nieuwe keuken kopen? Dan kunt u bij Van Manen Keukens terecht die u van begin tot einde compleet ondersteund in de aanschaf en montage van uw keuken. Samenwerken is voor ons de sleutel tot het behalen van een succesvol resultaat. Daarom gaan wij graag met u om de tafel om alle mogelijkheden voor uw ideale keuken te bespreken. Daarbij bieden wij voldoende inspiratie in zowel onze keuken showroom als de opgeleverde projecten op onze website.

Woonthemacentrum Van Manen | Keukens

Het Woonthemacentrum Van Manen beschikt over showroom afdelingen van een oppervlakte van 7000 m2! Daaronder valt het Van Manen Keukens keuken showroom. Bekijk hier de openingstijden en kom gezellig een dagje langs om alle keukens en andere afdelingen te bekijken!

Afspraak maken

Weet u van te voren dat u persoonlijk advies wilt, dan bieden wij de mogelijkheid om een afspraak in te plannen en maken dan graag tijd voor u!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Franke
Doeco
Hillstones
Pelgrim
Liebherr
Siemens
ETNA
Miele
Neff
Pronorm
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.