Maak een afspraak

Ontdek onze parallel keukens met raam

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met de parallelle keukens met raam van Van Manen Keukens. Onze parallelle keukens zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, terwijl ze tegelijkertijd een prachtige en uitnodigende omgeving creëren om te koken, te eten en te leven.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
Compacte keuken met kookeiland

Parallel indeling

Een parallelle keukenindeling biedt een slimme oplossing voor ruimtes met een langwerpige vorm, en voegt een gevoel van symmetrie en balans toe aan jouw interieur. Met aan beide zijden van de ruimte keukenkasten en werkbladen, biedt deze opstelling voldoende werkruimte en opbergruimte.

Parallel keuken met raam

Wat onze parallelle keukens echt onderscheidt, is dat wij ook rekening houden met de ramen, zodat natuurlijk licht naar binnen stroomt. Wil jij tijdens het koken naar buiten kunnen kijken? Dat kan! Of je nu ’s ochtends geniet van een kopje koffie bij zonsopgang of ’s avonds dineert met uitzicht op de sterren, het raam voegt een extra dimensie toe aan jouw keukenervaring.

Zwarte keuken
Zwarte leefkeuken

Parallel keuken met raam kopen

Bij Van Manen Keukens geloven we in maatwerk en kwaliteit. Daarom bieden wij een breed scala aan opties en afwerkingen om jouw parallelle keuken met een ramenplan aan te passen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu kiest voor moderne minimalistische stijl of een meer klassieke en tijdloze uitstraling verkiest, wij hebben de expertise en het vakmanschap om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden.

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ