Maak een afspraak
Showroom

Neem de tijd.
Er valt zoveel te beleven!

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Welkom bij Van Manen Keukens

Wij zijn geopend!

Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat.

Uiteraard treffen wij gepaste maatregelen. Ons team staat voor u klaar! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op

Komt u naar onze showroom in Barneveld, dan hopen we dat u de tijd heeft. Wij nemen in ieder geval de tijd voor u! We ontvangen u met een verse espresso, cappuccino of koffie in ons restaurant. Komt u op zaterdag, dan hoeft u niet voor het eten thuis te zijn. Onze kok Sarah bereidt heerlijke gerechten en u mag gewoon aanschuiven.

Alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Lees dan onze blogs waarin we verschillende mogelijkheden toelichten. Bekijk hier alvast de meestgestelde vragen over het kiezen, kopen of plaatsen van uw keuken.

Krijg alvast een impressie van onze showroom

Afspraak maken
dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²

Het begint bij Van Manen!

Verstand van zaken

U hebt één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is. En onze monteurs weten in uw woning precies wat er van hen verwacht wordt. Geen vragen of twijfels, dat geeft rust.

Maak een afspraak

Aanbetaling? Niet nodig

Wij vertrouwen erop dat u zorgvuldig met uw betalingen om gaat. Daarom hoeft u bij ons niets aan te betalen voor uw keuken. Wederzijds vertrouwen: dat voelt goed.

Over Ons

Van A tot Z geregeld

Ziet u op tegen de verbouwing van uw keuken? Wij helpen u bij het hele traject. Of het nu gaat om het afvoeren van sloopafval, het verleggen van leidingen of het stukadoren.

Showroom

Alles onder één dak

In ons Woonthema Centrum vindt u alles onder één dak. Naast onze keukens kunt u direct door naar de badkamerafdeling. Of hebt u liever een nieuwe slaapkamer?

Woonthema Centrum
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Magazine overlay Van manen keukens
Pitt
Quooker
Leight
BOSCH
Pronorm
Wave
Siemens
Doeco
Lifestyle
Miele
Afspraak maken!

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Uiteraard treffen wij gepaste maatregelen. Ons team staat voor u klaar! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • MM slash DD slash JJJJ