Neem de tijd. Bezoek onze showroom keukens

Er valt zoveel te beleven in onze keuken showroom

Welkom in onze keuken showroom! Neem uitgebreid de tijd voor een retourtje Barneveld want er valt genoeg te beleven. Wij onthalen u met een verse espresso in ons restaurant. Komt u op zaterdag, dan hoeft u niet voor het eten thuis te zijn. Onze kok bereidt dan lekkere gerechten en als gast kunt u gewoon aanschuiven. Hebben we doordeweeks een goed gesprek en is het inmiddels lunchtijd? Dan regelen we een broodje voor u. Dat voelt goed… Zullen we aan tafel gaan?

In onze showroom vindt u tal van keukenopstellingen in verschillende prijsklassen en stijlen. Dat is handig: zo kunt u samen met onze adviseur bepalen wat u aanspreekt. In ons Inspiration Centre laten we zien hoe een keuken onderdeel vormt van een sfeervol interieur. U ziet hier drie sfeerwerelden. Drie keukens in een huiselijke omgeving: strak landelijk, hypermodern en strak klassiek. In dit Inspiration Centre ontstaat al gauw een goed gesprek over wat u belangrijk vindt aan uw interieur – of juist niet.

Uw nieuwe keuken realistisch in beeld

Als het om uw wensen gaat, blijven we niet praten. We gaan gewoon meteen een keuken ontwerpen voor u. Terwijl u bij onze adviseur aan tafel zit, tekent hij uw keuken. U maakt samen de keuzes, en op een groot tv-scherm ziet u het resultaat. Een levensechte, driedimensionale weergave van uw nieuwe keuken. U kunt zich precies voorstellen hoe uw keuken er straks uitziet.

Onze showroom in het WoonThemaCentrum

Onze keukenspeciaalzaak maakt onderdeel uit van het WoonThemaCentrum. U vindt onder hetzelfde dak in totaal 7.000 m2. Keukens, haarden en kachels, badkamers, parketvloeren, meubelen, slaapkamers en zonwering. U zou niet de eerste zijn die samen met de bedrijven in het WoonThemaCentrum zijn interieur compleet inricht. Da’s prettig samenwerken.

Parkeren en opladen

U kunt bij ons gratis parkeren, gewoon voor de deur. Natuurlijk hebben wij ook oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen.

Adres: Doctor Willem Dreeslaan 2, 3771 RW Barneveld

 

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing

Josbert Goudriaan

Ontwerp- en verkoopadvies / verkoopleider

Leendert Hol

Ontwerp en verkoopadvies

Corstian van der Bas

Ontwerp en verkoopadvies

Léon Huijser

Planning en orderverwerking/ bedrijfsleider

Ilona Ploeg

Service en nazorg

Jurrian Mulder

Gastheer

Sarah Huijser

Interieurverzorgster

Alfred van Manen

Directeur

Rijk van Zwetselaar

Werkvoorbereiding

Willemijn Huijser

Gastvrouw

Anita van den Brink

Receptie

Cornelle van Manen

Administratie

Maak een afspraak

Bij Van Manen Keukens vinden we het fantastisch om u te begeleiden bij het realiseren van een nieuwe keuken.

Maak nu een afspraak

Gratis keukenboek aanvragen

Brochure

Stuur mij het gratis keukenboek