Maak een afspraak

Keukeninspiratie van Leicht

De moderne en tijdloze keukens van Leicht: van eilandkeukens tot functionele keukens op een klein oppervlak. Het moderne design van de Leicht Keukens biedt mogelijkheden voor elk budget.

 

Leicht Keukens

Al meer dan 80 jaar verzorgt Leicht voor hoogkwalitatieve keukens. De kracht van een Leicht keukens zit hem in het moderne design. Het zijn maatwerk design keukens die ook de aangrenzende woongedeelten in uw woning bij de keuken betrekken. Daarnaast staan Leicht keukens voor duurzaamheid en een hoge kwaliteit in product en service.

 

Anti-vingerprint fronten

 

In deze Leicht keuken is er gekozen voor carbon grijze fronten met greep, die gepoedercoat kan worden in 30 verschillende kleuren. Het front is daarbij voorzien van een anti-vingerprint coating. Vingerafdrukken op het oppervlak worden daardoor bijna onzichtbaar. Of u nu voor carbon grijs of een andere kleur front kiest, de anti-vingerprint coating is in deze keuken altijd toe te passen.

 

Kookeiland met keramiek werkblad

 

Voor het kookeiland van deze Leicht keuken hebben wij gekozen voor een keramiek werkblad van vijf millimeter dik. Keramiek heeft een natuurlijk uitstraling, is 100% kleurvast, zeer hygiënisch en onderhoudsarm. Een voordeel van een keramieken werkblad is dat de spoelbak vrijwel naadloos kan worden geïntegreerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Leicht Keukens? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ