Maak een afspraak

Keukeninspiratie keuken met kookeiland

Een grote keuken met kookeiland en een mooi houtnerf. In deze video krijgt u meer informatie over de verschillende opties, waaruit u kunt kiezen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.

Kookveldafzuiging 

Voor bij het kookeiland hebben wij gekozen voor een BORA Classic 2.0 die u zelf kunt samenstellen. Zo heeft u geen grote afzuigkamp meer in boven uw kookeiland keuken, maar een geïntegreerde afzuiging in uw kookplaat. Maar hoe werkt een kookplaat met afzuiging? Door het krachtige afzuigsysteem in de kookplaat zuigt de damp naar beneden met een snelheid van vier meter per seconden. Hierdoor verdwijnen alle kookdampen, geuren en vetdeeltjes nog voordat naar boven stijgen.

Wijnklimaatkast 

In het kookeiland is er ook plaats voor een unieke eyecatcher: de wijnkoelkast. Wijnkoelers brengen uw keuken naar het hoogste niveau en staan bijvoorbeeld onder uw kookeiland of in hoge kastenwanden. Door een prominente plek zorgt dit voor een eyecatcher bij binnenkomst in uw (woon)keuken. De led-verlichting achter de glasdeuren geven uw wijnkoeler die chique uitstraling.

Quooker: de kraan die alles kan

Om uw kookeiland compleet te maken kunt u ook kiezen voor een Quooker. Net als bij een gewone kraan is de Quooker verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en met verschillende mogelijkheden. Hierdoor is het bijna onmogelijk geworden om een keuken te vinden waar een Quooker niet bij de inrichting past. Wordt de kraan gecombineerd met een Quooker Cube? Dan kan er zelfs bruisend water uit de kraan getapt worden.

Als u op zoek bent naar een keuken met kookeiland, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Samen met één van onze adviseurs wordt er een 3D-tekening gemaakt van de beschikbare ruimte, waardoor u precies kan zien wat de mogelijkheden zijn voor een keuken met kookeiland in uw woning.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ